At binde slips - Let som 1-2-3

Bragt til dig af en slipse-entusiast

Nu kan du en gang for alle lære at binde dit slips. Læs udførlige beskrivelser, se billedserier og endda videoklip af hvordan du binder et slips.

Jul

17

Hvordan binder man et slips?

By BindSlips.dk

smalle slipsHvis du er en af de mange tusinde mænd over hele verden der har stillet dig selv spørgmålet: “Hvordan binder man et slips?” så er du altså ikke alene. At binde et slips er egentlig ikke særlig svært og er faktisk væsentligt nemmere end det f.eks. at binde snørebånd.

De fleste mennesker har lært at binde deres snørebånd og hemmeligheden bag er også enkel: Øvelse, øvelse og øvelse. Problemet når man skal binde slips er blot, at man er flyttet hjemmefra og der er ikke nogen forældre der står og hjælper dig til at lære det.

Samtidig er der den udfordring, at rigtig mange mennesker aldrig kommer ind i en rutine med at binde slips og derfor får de det aldrig ind på rygraden på samme måde som når de lærer at binde deres sko.

Jeg ved godt, at hvis man stiller spørgsmålet “Hvordan binder man et slips” når man søger på f.eks. Google, så er man ligeglad med min ovenstående forklaring. Det eneste man vil have, er en beskrivelse af hvordan man får løst problemet hurtigt så man kan komme videre til den fest eller jobsamtale som man allerede er ved at komme for sent til.

Inden jeg viser dig hvordan du kan binde et slips, så vil jeg dog bede dig om at tænke over om ikke det ville være en god ide, at begynde at øve dig lidt så situationen ikke opstår igen. Jeg kan med stor sikkerhed sige, at hvis du binder dit slips 15 gange hver dag i 10-14 dage i træk, så vil det begynde at ligge på rygraden så du ikke længere behøver at søge hjælp.

Lad min nu give dig en tegning af hvordan du binder en hurtig knude så du kan komme videre i dit program. Det hedder en Halv Windsor Knude og er en af de nemmeste knuder at binde.

Halv Windsor Knude - Hvordan binder man et slips

7 Responses so far

Jeg synes det er smart med sådan et slips der, men kan det vaskes?

Hej Geo,

Nej i de fleste tilfælde kan det desværre ikke.

det kan faktisk godt lave sig gøre at vaske et slips hvis man bruger skåne program og max 40 grader xD har ekstremt mange som jeg vasker jævnligt også de billige fra bilka kan vaskes :)

men det kræver de bliver bundet op :)

Slips er godt, slips er mit liv og mit ynglings stof. Jeg mødes med elle mine venner TiVrsdag, Torsdag, Fredag og Søndag og kigger på slips. Vi har aftalt at vi køber et nyt slips hver 3 dag, så at vi kan snakke om slips, og vide dem frem. mit ynglings slips er det med nøgne mænd på. Det har jeg næsten altid på. Også om natten, og især når at jeg klør mig i dilleren. i kan kontakte mig på 701 214 16, og komme med i min slipse klub. der er vi mange særlinge der studerer slips og nyder dem. Det holder jeg rigtigt meget af.

Hej alle slips fanatikere, jeg har en god historie om mit første slips; jeg var nok omkring 5 da jeg fik mit første slips, der var nøgne damer på, jeg husker at jeg tit sad og rørte ved mig selv med det i hånden, min far opdagede mig engang, han tog desværre slipset fra mig, og jeg fik smæk, med et bælte, jeg hader bælter…

Hvis det er polyester, altså kunststof, kan det vel godt.

men hvordan gange du med et slips?

Leave a comment